parallax background

SPAARPROGRAMMA

Een spaarprogramma versterkt uw relaties

Spaarprogramma Spaarprogramma

Met een spaarprogramma kiest u voor een betrouwbare vorm van klantenbinding. Enerzijds creëert u een trouwe klant, anderzijds geeft het u inzage in het aankoopgedrag van uw klanten. Als u een spaarprogramma wilt ontwikkelen om de klantenbinding te verhogen of om uw merk te versterken, dan denken wij graag met u mee. Want het opzetten van een spaarprogramma en het kiezen van de juiste relatiegeschenken of premiums voor dit spaarprogramma vergen bijzondere aandacht.

In de samenwerking met Strikwerda & Smit zorgen we voor een goede set promotionele artikelen waarmee u uw klant nog beter aan u bindt. Afhankelijk van de doelstellingen en het beschikbare budget kunnen wij samen met u een spaarprogramma inrichten dat uw relaties versterkt.


Neem contact op

Spaarprogramma Meer informatie over uw klanten

Een goed opgezet spaarprogramma biedt u dus ook inzage in het koopgedrag van uw klanten. Wanneer kopen ze, hoe vaak en op welke tijdstippen? Waar komen ze vandaan, wat is ons verzorgingsgebied en komen ze graag naar uw bedrijf of juist via internet?

Al deze gegevens kunt u verkrijgen in het spaarprogramma. En in combinatie met de juiste producten in het spaarprogramma genereert u optimale klantenbinding en versterkt u uw relaties.

Laat u door ons inspireren aan de hand van onze unieke werkwijze en ervaar onze sterke punten. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515 520770 of stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op
relatiegeschenken friesland custom made relatiegeschenken friesland Promotionele kleding friesland sportkleding bedrukken friesland trading friesland groene geschenken friesland
 

U vraagt, wij doen de rest....
....Zo kunt u zich focussen op core-business!

 
parallax background