Strikwerda & Smit versterkt uw relaties met promotie artikelen

Als u promotie artikelen wilt aanschaffen, helpen wij u graag bij de juiste keuze. Om uw medewerkers te voorzien van de uitstraling van uw bedrijf bieden wij promotionele tassen, shirts, jacks, caps en andere kleding altijd volledig af te stemmen op uw wensen. Dus of u nu een promotie artikel nodig heeft voor op een beurs of uw bedrijf onder de aandacht wilt brengen bij uw klanten of prospects, maak dan gebruik van de expertise van Johannes Strikwerda en Annewies Smit.

Onze jarenlange ervaring zorgt er voor dat u het juiste promotieartikel inzet om uw naamsbekendheid te verhogen. Op onze site vindt u een ruim assortiment relatiegeschenken, textiel en duurzame geschenken of maak samen met ons een keuze voor uw custom made promotie artikel. Onze promotie artikelen kenmerken zich door scherpe prijzen, korte levertijden en persoonlijk advies van Strikwerda & Smit.

Bedrukken van promotie artikelen

De promotie artikelen die wij u aanbieden kunnen (bijna) allemaal worden bedrukt met het logo van uw bedrijf en een daarbij passende tekst (voor zover mogelijk). Samen met onze partners hebben wij promotie artikelen gekozen die zowel bedrukt als onbedrukt leverbaar zijn.

Voor uw promotie artikelen kunt u bij Strikwerda & Smit een keuze maken uit:
– Relatiegeschenken;
– Custom made promotie artikelen;
– Textiel;
– Duurzame geschenken;

Laat u door ons inspireren aan de hand van onze unieke werkwijze en ervaar onze sterke punten. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515 520770 of stel uw vraag via het contactformulier.

Onze merken