Op zoek naar een premium?

Een premium is in marketing termen een klein, vaak gratis, cadeau waarmee u tracht om het gedrag van uw klanten of prospects te beïnvloeden en de bekendheid van uw merk of bedrijf te vergroten. Met een premium draagt u dus uw marketingboodschap uit.

Dit kan zijn in de vorm van een slogan en uw logo en voor zover mogelijk voorzien van informatieve tekst. Er zijn veel mogelijkheden met een premium. Meestal zijn het producten waar u gemakkelijk uw boodschap kwijt kunt. Enkele voorbeelden van een premium zijn pennen, t-shirts, caps of balpennen, waar uw doelgroep graag mee schrijft.

Een premium dat werkt vergt denkwerk!

Voordat u een premium bestelt is het zinvol om na te denken over uw doelgroep en de wijze waarop u uw bedrijf, product of dienst wilt profileren. Zorg dat uw premium gerelateerd is aan het product of de dienst dat u onder de aandacht wilt brengen. Besteed dus tijd aan het kiezen van het juiste premium.

Als u geen standaard premium zoekt, maar originaliteit en creativiteit, dan biedt Strikwerda & Smit u een custom made premium. Want met een custom made premium creëert u:
– een uniek product, speciaal voor u gemaakt;
– passend bij uw budget;
– een premium dat u door ons kan laten produceren via ons eigen kantoor in China.

Een goed premium kan dus bijzonder efficiënt zijn. Onze boodschap is dan ook eenvoudig: kies een creatief en origineel premium voor optimaal resultaat.

Laat u door ons inspireren aan de hand van onze unieke werkwijze en ervaar onze sterke punten. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515 520770 of stel uw vraag via het contactformulier.

Onze merken