parallax background

MERKBEKENDHEID

Verhogen van merkbekendheid door relatiegeschenken

merkbekendheid door relatiegeschenken Merkbekendheid

Uit Brits onderzoek medio 2011 bleek dat premiums en promotionele artikelen net zo effectief zijn als tv- en printreclame. De Britse branchevereniging BPMA (British Promotional Merchandise Association) deed onderzoek onder 14.728 volwassenen in Groot Brittannië over premiums die zij het afgelopen jaar zakelijk of privé hadden gekregen.

Hier uit bleek dat 66% van de ondervraagden zich de bedrijven en/of merken waarvan ze iets hadden gekregen in de vorm van een relatiegeschenk nog wisten te herinneren. En maar liefst 80% gaf aan dat ze (zeer) waarschijnlijk met de betreffende bedrijven zaken zouden gaan doen.


Neem contact op

Vergroot merkbekendheid Vergroot uw merkbekendheid

Het is dan ook belangrijk dat u voor het vergroten van de merkbekendheid een attractief premium kiest dat daadwerkelijk deze bijdrage levert, zodat uw merk bij de ontvanger blijft hangen. En zij natuurlijk zaken met u wilt blijven doen.

Als u uw merkbekendheid ook positief wilt stimuleren, dan helpt Strikwerda & Smit u graag bij de juiste keuze van premiums en andere relatiegeschenken die met uw merk en logo kunnen worden bedrukt.

Laat u door ons inspireren aan de hand van onze unieke werkwijze en ervaar onze sterke punten. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515 520770 of stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op
relatiegeschenken friesland custom made relatiegeschenken friesland Promotionele kleding friesland sportkleding bedrukken friesland trading friesland groene geschenken friesland
 

U vraagt, wij doen de rest....
....Zo kunt u zich focussen op core-business!

 
parallax background