parallax background

CUSTOM MADE

Custom Made relatiegeschenken & artikelen, van idee tot uitwerking

Custom Made

Bij Strikwerda & Smit Promotions kunnen we de meest creatieve en uiteenlopende producten creëren en realiseren. Want Strikwerda & Smit Promotions B.V. heeft alle benodigde kennis over de mogelijkheden voor custom made artikelen en relatiegeschenken.

In China hebben wij een eigen vestiging waar onze collega's er voor zorgen dat we met korte lijnen kunnen werken. Daardoor kennen wij de lokale werkwijze en productieprocessen voor custom made artikelen en promotionele relatiegeschenken. Van productie tot distributie nemen wij u het werk uit handen, één aanspreekpunt één verantwoordelijke. Zo zijn wij in staat om voor u een aantrekkelijk promotie artikel of relatiegeschenk te ontwikkelen met een duidelijke leveringstermijn. Laat u inspireren en bekijk de artikelen en relatiegeschenken die wij samen met onze klanten hebben ontwikkeld.


Neem contact op

Custom made relatiegeschenken friesland Ook iets Custom Made?

Wilt u weten wat wij Custom Made voor u kunnen ontwikkelen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0515 520770 of stel uw vraag via het contactformulier.

Neem contact op

relatiegeschenken friesland custom made relatiegeschenken friesland Promotionele kleding friesland sportkleding bedrukken friesland trading friesland groene geschenken friesland
 

U vraagt, wij doen de rest....
....Zo kunt u zich focussen op core-business!

 
parallax background